Financiële administraties

Voor veel ondernemers is het bijhouden van de financiële administratie iets waar zij zich niet dagelijks mee bezig willen of kunnen houden. Zij houden zich liever bezig met datgene waar zij goed in zijn, het uitoefenen van hun onderneming.

Kentfort kan deze administratieve lasten uit uw handen nemen. Wij kunnen u begeleiden bij het voeren van uw administratie tot en met het daadwerkelijk overnemen van uw gehele administratie. Uiteraard hoort hierbij ook de verzorging van de aangiften zoals inkomsten- , loon- , vennootschaps- , en omzetbelasting. Tevens kunnen wij u begeleiden bij het opstellen van een ondernemersplan, financieringsaanvragen, liquiditeitsprognoses, overnames en overige zaken omtrent uw onderneming.

De kracht van Kentfort is onze transparantie op het gebied van werkzaamheden en de kosten van onze dienstverlening. Vooraf wordt duidelijk met de klant afgesproken wat van ons mag worden verwacht plus de bijbehorende prijs. Deze vooraf vastgestelde prijs per periode biedt duidelijkheid en zekerheid en voorkomt problemen achteraf. Meestal krijgen ondernemers achteraf de rekening gepresenteerd, welke behoorlijk kan tegenvallen.

Wenst u een passende offerte voor een vaste prijs of een factuur op basis van nacalculatie, iedere vorm is bespreekbaar.

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.